Pust, Avspenning og Stressreduksjon

Nettbasert kurs i MediYoga Trinn 1

Modulene i kurset:

Modul #1 Pusten

 

Modul #2 Mindre stress

 

Modul #3 Nærvær, oppmerksomhet og meditasjon

 

Modul #4 Tankenes kraft

 

Modul #5 Stressreduksjon og selvfølelse, trygghet, lyst, glede og livskraft

Dette får du:

  • Du lærer enkle og svært virkningsfulle øvelser for å redusere stress og styrke deg selv. Det er øvelser alle kan gjøre og du kan sitte på stol.
  • Oppfølging på e-post, i tillegg til i kursportalen og i facebookgruppa, og en veiledningstime på Skype/telefon. Du skal føle deg trygg og kunne tilpasse innholdet til hverdagen din.
  • 4 lange yogaøkter, 5 kursvideoer med ulike tema og lydspor til daglig praksis på nett
  • Lydfiler til daglig egenpraksis på e-post som du kan lagre og bruke hvor som helst. Inkludert tips til hvordan.
  • Du får tilgang til kursportalen så lenge kurset ligger ute. (Garantert 5 år)

Søvnen har blitt merkbart bedre i løpet av kurset. Merker faktisk stor forskjell de dagene jeg ikke har gjort MY. Merker nå at jeg takler stress mye bedre, og når jeg havner i en stresspiral så greier jeg å komme ut av den mye raskere enn før. Greier liksom å observere det som skjer litt mer utenfra. Tar meg rett som det er i å ta dype åndedrag ila arbeidsdagen. Har anbefalt kurset til flere av mine kollegaer som sliter med stress og utbrenthet. Merker også at humøret er jevnere og hisser meg ikke så lett opp lenger. Fremdeles sliten, men synes energien er stigende. Tusen takk for et kjempebra kurs og god oppfølging og veiledning Maiken.

- Tania, 2015 -

Dette kurset har vært en skikkelig vekker for meg. Maiken har en vidunderlig stemme og hun ønsker virkelig å dele gode yoga opplevelser med oss. Å ta et Nettkurs er helt supert da jeg kunne gjøre øvelsene når det passet meg. Samtidig hadde jeg muligheten til å stille spørsmål både til Maiken og resten av gruppa via Facebook eller epost. Ut over i kurset har jeg fått stadig mer energi og en lykkefølelse som bare bobler 🙂 🙂 🙂 Jeg anbefaler kurset til alle 🙂

- Eva, 2015 -

Bli med på Nettkurs i MediYoga for pust, avspenning og stressreduksjon!

Prisen er 990 kroner

Du betaler trygt med PayPal eller kort. Deretter lager du deg ditt brukernavn og passord til kursportalen og får umiddelbart tilgang.

Husk å følge med e-posten din og klikke på bekreftelseslinken i e-posten du får etter registrering. Da vil du motta ukentlige e-poster med tips og oppfølging. Ta kontakt om du ikke mottar e-post!

Du er velkommen til å ta kontakt med meg om du lurer på noe! E-postadressen min er maiken@dypindrero.no og mobilnummeret er 41697313.

Vil du lese hele kursbeskrivelsen før du registrerer deg?